Yetenek Her Yerde” teması ile Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığının koordinasyonunda 20 üniversitenin katılımı ile düzenlenen İÇ ANADOLU BÖLGESEL KARİYER FUARI (İKAF’23), BU YIL 1-2 MART 2023 tarihlerinde Anadolu Üniversitesinin ev sahipliğinde Eskişehir’de gerçekleştirilecektir. 50 binin üzerinde öğrencinin katılımı beklenen İKAF’23’ün paydaşları arasında birçok kamu kurum ve kuruluşu ile sivil toplum örgütü yer almaktadır.

İç Anadolu Bölgesi’nde faaliyet gösteren Ticaret ve Sanayi Odaları, Türkiye İş Kurumu Müdürlükleri ile Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri de fuarın etkin paydaşları arasındadır. Katılımcı kurum, kuruluş ve işletmelerin genç yeteneklerle bir araya gelmesine olanak sağlayacak olan fuarda; öğrenciler, kariyer planlarına yön verme, bölgede faaliyet gösteren birçok firma ile tanışma, kendi markalarını oluşturma ve girişimcilik hakkında fikir alışverişinde bulunma fırsatı yakalayacaklardır.

Detaylı bilgi ve başvuru için yetenekkapisi.org adresine başvurulması gerekmektedir.

25 Ocak 2023, Çarşamba 102 kez görüntülendi