• Fakültemiz yaz okulunda açılan dersler büyük oranda belirlenmiş olup bu çerçevede geçici ders programı aşağıda yer almaktadır.
  • Yaz okulu kayıtları 2 gün (pazartesi-salı) uzatılmış olup, ders ekleme-bırakma işlemleri danışmanlar ve öğrenci işlerimiz gözetiminde bu iki gün devam edecektir.
  • Açılmayacağı kesinleşen derslerin listesi aşağıda yer almakta olup, bu derslere kayıt yapan öğrenciler açılan diğer derslere geçebilmekle birlikte, isterlerse iade başvurusunda da bulunabilirler.
  • Ders programında turuncu renkle görünen 3 ders açılma sayısına ulaşmamakla birlikte, pazartesi-salı yeter sayıya ulaşmaları halinde açılacaktır.
  • Ders programında yanında iki öğretim elemanı görevlendirmesi olan dersler A ve B gruplarına ayrılmış olup, bu derslerin programında bazı güncellemeler olacaktır.
  • 24 haziran 2019 pazartesi sabahı bu program çerçevesinde dersler başlayacak olup, ders programında yapılacak değişiklikler sayfamızdan duyurulacaktır. Bu programın nihai program olmadığı hususunu dikkate alarak ders programındaki güncellemeleri web sayfamızdan takip ediniz.

Not: Yaz okulu ders programı 24.06.2019 saat 17.20 itibariyle güncellenmiştir.

Açılmayacağı kesinleşen dersler:

• Behavioural Sciences
  • Business Mathematics
  • Bütçe Politikası
  • Financial Accounting II
  • Financial Management I
  • Financial Management II
  • Financial Mathematics
  • Finansal Kurumlar ve Araçlar
  • Management and Organization I
  • Micro Economics
  • Sales Management (Yeter sayıya ulaşırsa açılabilir.)
  • Total Quality Management (Yeter sayıya ulaşırsa açılabilir.)
  • Türk İdare Tarihi
  • Türk Kamu Yönetimi