2023-2024 eğitim-öğretim yılında mezun olacak öğrencilerimizin dikkatine!

Üniversite yönetiminin aldığı karar gereğince, fakültemizin mezuniyet töreni 30 Mayıs 2024 tarihinde Atatürk Kongre Merkezinde yapılacaktır.

Mezun durumunda olup cübbe almak isteyen öğrencilerin, şahsen üniversitemiz vakfının kitap satış bürosuna (üniversite camiinin avlusunda) müracaat etmesi gerekmektedir.

Müracaatta cübbe ölçüleri bildirilecek ve cübbe ücreti (450 ₺) nakit, kredi kartı ya da banka hesabına havale şeklinde ödenebilecektir. (Kiralama imkânı bulunmamaktadır.)

Cübbe satışları 20 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edecek olup öğrencilerimizin cübbe ölçülerinde sıkıntı yaşamaması için en kısa sürede müracaatta bulunmaları önemle rica olunur.

Mezuniyet törenine katılacak öğrencilerin listesi, üniversite vakfı tarafından 22 Mayıs 2024 tarihinde fakültemize bildirilecektir.

Cübbe ücretini banka hesabına havale şeklinde ödeyecek öğrenciler için hesap ve IBAN bilgileri şu şekildedir:

Hesap adı: Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Sağlık ve Bilimsel Araştırma Vakfı İktisadi İşletmesi (Kısaltma yapılmadan yazılmalıdır)

IBAN: TR12 0001 5001 5800 7307 6619 54

Açıklama: İİBF, isim-soyisim, öğrenci numarası, beden (S, M, L, XL)

Mezuniyet törenlerinde görev alacak bölüm sorumluları

İktisat – Arş. Grv. Pınar Türk

İşletme (İngilizce) – Arş. Grv. Yavuz Karazeybek