2023-2024 yaz dönemi tek ders sınavları 18.09.2024 çarşamba günü saat 14:00′te Z-04 no’lu derslikte ilgili öğretim elemanı tarafından yüz yüze yapılacaktır.

Tek ders sınavına girmek isteyen öğrencilerimizin, aşağıdaki tek ders sınav dilekçesini şahsen doldurarak en geç 16.09.2024 pazartesi günü mesai bitimine kadar fakültemiz öğrenci işleri birimine teslim etmeleri veya iibf@aku.edu.tr adresine mail olarak göndermeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimizin tek ders sınavına katılabilmeleri için;

1. 240 AKTS’yi yani 8 yarıyılda sorumlu olduğu dersleri tamamlamış olmaları,
  2. Mezuniyet için transkriptlerinde alttan başarısız 1 dersin kalmış olması gerekmektedir.

Not: Hiç alınmayan veya devamsızlıktan kalınan dersten tek ders sınavına girilemez.

Tek ders sınavı, aksi belirtilmedikçe ilgili dersi son yürüten öğretim elemanı tarafından yapılacaktır.

Tek ders sınavı başvuru dilekçesi için tıklayınız.

11 Eylül 2024, Çarşamba 163 kez görüntülendi