2024-2025 güz dönemi akademik genel kurul toplantısı, 19 Ekim 2024 tarihinde Sabri Bektöre Konferans Salonu’nda, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayip Özdemir’in katılımıyla ve İİBF Dekanı Prof. Dr. Gökhan Demirtaş’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Akademik genel kurul, emekli olan öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Ali Rıza Kaymaz ve Dr. Öğr. Üyesi Nurgül Barın’ın konuşmaları ve kendilerine plaket takdim edilmesi ile başladı. Emeklilik töreninin ardından Dekan Prof. Dr. Gökhan Demirtaş, selamlama konuşmasının ardından dekanlıktaki yönetim anlayışı ve görev dağılımı ile gelecek döneme dair hedeflere değindi. Fakülte bölümlerinde akreditasyon çalışmalarının başlatılmasının önemli hedeflerden biri olduğunu vurgulayan Demirtaş, fakültedeki araştırma-geliştirme faaliyetlerine dair bilgilere değinerek konuşmasını tamamladı.

Eğitim-öğretim faaliyetleriyle ilgili bilgi aktarmak üzere söz alan Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ali Balkı, ders görevlendirmeleri, derslerin yürütülmesi, sınavların uygulanması ve sınav akreditasyonu hususlarına değindi. Eğitsel performans ölçeği ve akademik danışmanlık memnuniyet anketi sonuçları hakkında bilgi veren Balkı, 2024 yılında bölümler bazında yeni kayıtlara ve doluluk oranlarına değinerek konuşmasını tamamladı.

Balkı’nın ardından söz alan Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hale Fulya Kaya ise toplumsal katkı faaliyetlerinin yürütülmesine dair bilgiler verdikten sonra fakültenin 50. yılı dolayısıyla gerçekleştirilen ve önümüzdeki dönem için planlanan faaliyetlerden söz etti.

Fakülte önünde hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından akademik genel kurul sona erdi.

 

 

 

25 Eylül 2024, Çarşamba 59 kez görüntülendi