kültemiz Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü tarafından “Mezun Buluşması” etkinlikleri kapsamında “Sosyal Medya, Marka, Algoritma ve Yapay Zeka Uygulamaları” başlıklı bir konferans düzenlendi.
Sabri Bektöre Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa, Fakültemiz mezunlarından ve aynı zamanda Bilim Uzmanı olarak görev yapan Gizem Gamze Satıcı konuşmacı olarak katıldı. Etkinliğe İİBF Dekanı Prof. Dr. Gökhan Demirtaş’ın yanı sıra öğretim elemanları ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.
Konuşmasında akademik ve profesyonel deneyimlerini paylaşan Satıcı, sosyal medya algoritmalarının ve yapay zeka uygulamalarının marka yönetimindeki önemine değindi. Sosyal medya danışmanlığı yaptığı süreçte edindiği tecrübelerden örnekler aktaran Satıcı, özellikle markaların hikâye oluşturmasının, hedef kitleyle bağ kurmada kritik bir rol üstlendiğini vurguladı.
Konferans, katılımcıların sorularının yanıtlandığı etkileşimli bir oturumun ardından sona erdi.
Etkinliğe ilişkin detaylar için tıklayınız.