Fakültemizin de kongre paydaşı olduğu 13.Ulusal Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi (ULTZK 2024), Afyon Kocatepe Üniversitesi Bolvadin Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve Lojistik Derneği (LODER) işbirliği ile hibrit olarak 16-18 Mayıs 2024 tarihinde Afyonkarahisar’da düzenlenmiştir.

Atatürk Kongre Merkezinde başlayan ve 18 Mayıs 2024 tarihinde sona eren kongreye Afyonkarahisar Vali Yardımcısı V. Harun Reşit Han, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Numan Yöner, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, Lojistik Derneği Başkanı Prof. Dr. Gülçin Büyüközkan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürü Murat Baştor, PTT Genel Müdürü Hakan Gülten, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir,  Bolvadin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Fişne, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan V. Gökhan Demirtaş ile çeşitli üniversitelerden gelen bilim insanları ve öğrenciler katıldı.

ULTZK 2024 Kongresinin web sitesine ulaşmak için tıklayınız.

ULTZK 2024 Kongresine ilişkin detaylar için tıklayınız.

21 Mayıs 2024, Salı 84 kez görüntülendi