Fakültemiz Sabri Bektöre Konferans Salonunda, 27 Mayıs 2024 tarihinde (İİBF) kuruluşunun 50. yıl dönümü kapsamında Genç Liderler Topluluğu tarafından “Finansal Geleceğinizi Şekillendirin: Bankacılık ve Katılım Bankacılığında Kariyer Fırsatları” konferansı ve 28 Mayıs 2024 tarihinde Uluslararası Ticaret ve Finansman Kulübü (UTF) tarafından “Medya Okuryazarlığı” konulu konferans gerçekleştirilmiştir. Fakültemiz 1. katında 28-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında devam eden Afyon Eğitim Vakfı (AEV) iş birliğinde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde görevli Arş. Gör. Hakan Yılmaz’ın “Afyon’da Gökyüzünün Renkleri” isimli fotoğraf sergisi açılmıştır. 30 Mayıs 2024 tarihinde ise Aslı Bayırbaşı Bora tarafından Yeni Nesil CV Hazırlama ve Mülakat Tüyoları hakkında bir sunum gerçekleştirilmiştir.

“Finansal Geleceğinizi Şekillendirin: Bankacılık ve Katılım Bankacılığında Kariyer Fırsatları” konferansının detayları için tıklayınız.

“Medya Okuryazarlığı” konulu konferansının detayları için tıklayınız.

“Afyon’da Gökyüzünün Renkleri” isimli fotoğraf sergisi detayları için tıklayınız.

03 Haziran 2024, Pazartesi 54 kez görüntülendi