Girişimcilik ve Kariyer Geliştirme Uyg. ve Arş. Merkezi (GİKAM) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Koray GÜRPINAR, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ozan Emre AYTEMİR ve Öğr. Gör. İrem KOÇYİĞİT, 28 Haziran 2024 Cuma günü İİBF Dekanlığında Dekan Prof. Dr. Gökhan DEMİRTAŞ ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hale Fulya KAYA’yı ziyaret etti.
Toplantıda GİKAM’ın yürütmekte olduğu güncel faaliyetler görüşülerek yerel düzeyde istihdam alanları yaratmak üzere kullanılması planlanan yeni yazılım projesi hakkında bilgi paylaşımı ve fikir alışverişi yapıldı.
İİBF öğrencilerinin ve mezunlarının kariyerlerini takip etmek ve onlara bu yolda destek olmak amacıyla GİKAM ve İİBF’nin yakın iş birliği içerisinde bulunmasının önemine değinilen toplantıda, düzenli raporlamalarla faaliyetlerin takip edilmesinde fayda olduğu değerlendirildi.
İİBF’nin 50. yılı kutlamaları kapsamında GİKAM tarafından mezunlara ve öğrencilere yönelik olarak düzenlenebilecek etkinliklerle ilgili görüş alışverişinin yapılmasının ardından toplantı sona erdi.
01 Temmuz 2024, Pazartesi 46 kez görüntülendi