Bütünleme Sınavları Hakkında

Değerli öğrencilerimiz;

Bütünleme sınavları, akademik birimlerimiz tarafından ilan edilen program çerçevesinde 31 Ocak – 6 Şubat 2022 tarihleri arasında yüz yüze yapılacaktır.

İlgili tarihlerde hava muhalefeti nedeniyle ulaşım sorunu yaşayan veya Covid pozitif olan öğrencilerimiz, durumlarını belgelendirmeleri halinde akademik birimler tarafından belirlenecek tarihlerde bütünleme mazeret sınavına girebileceklerdir.

Yukarıda belirtilen durumlar nedeniyle bütünleme sınavlarına katılamayacak olan öğrencilerimizin, durumlarını kanıtlayan belgeyi( Covid olduğunu belgeleyen sağlık raporu, yol-hava durumunu belirten resmi belge vb.) Fakültemize hitaben yazılmış bir dilekçe ile birlikte iibf@aku.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir.

29 Ocak 2022, Cumartesi 1161 kez görüntülendi