Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Erkmentepe Salonu’nda, 01.08.2024 tarihi saat 14:00’te işletme bölümü ve fakülte dekanlığının katılımı ile İşletme Bölüm Başkanlığı devir teslim töreni düzenlenmiştir. Törende İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi dekanı Prof. Dr. Gökhan DEMİRTAŞ ve dekan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hale Fulya KAYA, İşletme Bölümü Başkanı Prof. Dr. Hatice ÖZUTKU ve İşletme bölümü öğretim elemanları hazır bulunmuştur. Törende, dekanlık tarafından İşletme eski bölüm başkanı Prof. Dr. Yusuf KARACA’ya plaket ve yeni bölüm başkanı Prof. Dr. Hatice ÖZUTKU’ya çiçek takdim edilmiştir. Törende ayrıca aşağıdaki konu başlıkları ele alınmıştır:

1. İşletme Bölümünün İşletme (Türkçe) ve İşletme (İngilizce) lisans programlarının akredite edilme sürecine ilişkin bilgilendirme ve konunun istişare edilmesi,
  2. Öğretim elemanlarının kendi alanlarıyla ilgili dönem içinde düzenlenen etkinliklere katılımı ve öğrencilerin katılımının teşvik edilmesi,
  3. Fakültemiz 50. yıl kutlamaları bağlamında düzenlenecek etkinliklerde İşletme Bölümünün ve öğretim elemanlarının katkılarının değerlendirilmesi,
  4. İşletme Bölümü’nün eğitim-öğretim süreçlerinde kalitenin arttırılmasına ilişkin görüş alışverişi

02 Ağustos 2024, Cuma 198 kez görüntülendi