Fakültemizin 50. Yılında Ticaret Dünyasına Bakış: “Ticaret Zirvesi” Duyurusu

Fakültemizin 50. yıl etkinlikleri kapsamında, 9-10 Ekim 2024 tarihlerinde Atatürk Kongre Merkezi’nde “Ticaret Zirvesi” planlanmakta ve planlanan zirveye ilişkin etkinlik programı da aşağıda sunulmuştur. Bu etkinlik, ticaretin farklı alanlarındaki gelişmeleri ve yenilikçi yaklaşımları ele almak üzere sektör uzmanlarını, akademisyenleri ve öğrencileri bir araya getirecektir. Etkinlik, iş dünyasının farklı boyutlarına derinlemesine bir bakış sunarak, katılımcıların bilgi ve deneyimlerini zenginleştirecek bir platform oluşturmayı amaçlamaktadır.

Zirve, Afyon Kocatepe Üniversitesi öğretim elemanları, öğrencileri ve ticaretle ilgilenen tüm katılımcılara açıktır. Fakültenin 50 yıllık akademik birikimi çerçevesinde düzenlenen bu etkinlik, ilgili alanlarda derinleşmek ve yeni perspektifler kazanmak isteyenler için büyük bir fırsat olacaktır.

Etkinlik Yeri: Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi
Tarih: 9-10 Ekim 2024

Tüm akademisyenleri, öğrencileri ve ticaretle ilgilenen herkesi bu önemli etkinliğe davet ediyoruz. Fakültemizin 50. yılı kapsamında düzenlenecek bu etkinlikte ticaretin geleceği hakkında birlikte düşünme ve gelişmeleri değerlendirme şansını kaçırmayın.

Sponsorlarımıza teşekkür ederiz: Mobilcar, Beemobs, Wimbledon, Akkent, Saka, İkbal Thermal

02 Ekim 2024, Çarşamba 214 kez görüntülendi