Dünyada ve Türkiye’de yaşanmakta olan Covid19 Pandemisi sebebiyle Yükseköğretim Kurulu’nun almış olduğu 2019-2020 bahar döneminin uzaktan eğitimle tamamlanmasına yönelik kararı neticesinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşbaşı Uygulamalı Eğitim Kurulu İşbaşı Uygulamalı Eğitim sürecine ilişkin aşağıdaki kararları oy birliği ile almıştır.

İşbaşı Uygulamalı Eğitim sürecinde bulunan öğrencilerimize iki alternatif sunulmasına;

1. İsteyen öğrencilerimiz kayıtlarını 30 Mart 3 Nisan tarihleri arasında yaptırarak ve ilk 5 hafta bulundukları İşbaşı Uygulamalı Eğitim süreci dikkate alınarak 2019-2020 bahar dönemi uzaktan eğitim sürecine dahil olabileceklerdir.

2. İsteyen öğrencilerimiz yaz dönemi sürecinde İşbaşı Uygulamalı Eğitimde kalan 9 haftalık sürelerini tamamlayarak İşbaşı Uygulamalı Eğitim sürecini tamamlayabileceklerdir.

İŞBAŞI UYGULAMALI EĞİTİM KURULU KARARI

31 Mart 2020, Salı 871 kez görüntülendi