İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemizin (İİBF), 2022-2023 Akademik Yılı Maliye, İşletme, İngilizce İşletme, İktisat, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ile Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümlerimizin mezuniyet törenleri, 24-25 Mayıs 2023 tarihleri arasında Atatürk Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Üniversitemiz Atatürk Kongre Merkezinde düzenlenen törene 28. Dönem AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban,  Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, İİBF Dekanımız Prof. Dr. Tuğrul Kandemir, Bölüm Başkanlarımız, öğretim elemanlarımız ile birlikte mezun öğrencilerimiz ve aileleri katıldı.

Dekanımız , bölüm başkanlarımız ve dereceye giren öğrencilerin konuşmalarının bitiminde ise sahnedeki yerlerini alan mezunlarımızdan Fakülte ve Bölüm bazında dereceye girenlere plaket ve hediyeleri takdim edildi. Dereceyle mezun olan tüm öğrencilerimizi bir kez daha tebrik ediyoruz.

Fakültemizin 2022-2023 akademik yılı mezuniyet töreninin görselleri ve kısa video linki aşağıda paylaşılmıştır. Öğrencilerimize duyurulur.

Erişim Linki: https://www.youtube.com/watch?v=Egnuq2fF1DY

 

        

 

12 Haziran 2023, Pazartesi 664 kez görüntülendi