Fakültemizin 2000-2005 yılları arasındaki mezunlarını bir araya getirmek için, 1-2 Eylül 2023 (Cuma-Cumartesi) tarihleri arasında Mezunları Buluşturma Etkinliği düzenlenmiştir. Düzenlenen etkinliğimizde katılımcılar ile birlikte Cuma günü ANS kampüsündeki İİBF fakültemizde buluşma, Pilav Günü Etkinliği ve ardından Eski Fakülte (İslami İlimler Fakültesi – Ahmet Karahisari Kampüsü) ziyareti gerçekleştirilmiştir. Etkinliğimizin Cumartesi gününde ise Frigya Gezisi, Öğle Yemeği ve Sandal Turu gerçekleştirilerek etkinlik sona ermiştir.  Düzenlenen etkinliğimiz, fakültemiz 2000-2004 arası eski mezunlarımızın katılımı ve memnuniyeti ile tamamlanmıştır.

Fakültemizde “Mezunları Buluşturma Etkinliği” her yıl yapılarak kurumsal kültür haline gelmeye devam etmektedir.

Etkinlikten Görseller

03 Eylül 2023, Pazar 925 kez görüntülendi